icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

El Club Futbol Igualada enceta els actes del 75è aniversari

El Club Futbol Igualada commemorarà aquesta temporada el 75è aniversari de l’entitat. Ho farà amb un seguit d’actes que s’iniciaran demà, divendres, amb una conferència i s’acabaran a l’estiu amb un sopar amb diferents personatges que han passat pel club. Durant la presentació, el president, Francesc Jorba, va fer un repàs a com es va crear l’equip el 1939. En aquest sentit, va voler remarcar que en aquells moments no era l’únic club que hi havia a la ciutat.

L’acte que encetarà el 75è aniversari serà demà a la tarda a l’Ateneu. L’aquesta activitat  constarà d’una conferència sobre la relació pare-fill en el món de futbol a càrrec Joaquim Hernández. Es tracta d’una persona que treballa com a assessor de la Federació en futbol formatiu i que a banda de ser el pare de Xavi Hernández, ha estat jugador i entrenador de l’Igualada. L’acte també comptarà amb la presentació d’un himne commemoratiu del 75è Aniversari i un espectacle de Dansa a càrrec de l’Aula Escolà de Dansa.

El president va parlar de possibles futurs actes com són una arrossada o una caminada a Montserrat, així com també l’opció d’un partit commemoratiu del 75è aniversari. També està previst que es creï un llibre amb tots els jugadors que han passat per l’entitat.

tornar_radioIgualada