El Club Futbol Igualada femení comença la temporada amb victòria

El Club Futbol Igualada femení va començar la temporada amb una victòria contra el Seagull de Badalona per
2 gols a 0. L’equip de la capital de l’Anoia va dominar el partit des dels primers compassos i en van tenir prou amb 20 minuts per sentenciar l’enfrontament. El primer gol el va aconseguir Mariona Marsal quan només s’havien complert 10 minuts de la primera meitat. Les jugadores de Santi Ramos van continuar amb molta força i al minut 20 van marcar el 2 a 0 que deixava sentenciat el resultat. A la represa el conjunt de l’Igualada va baixar el ritme però no va tenir problemes per endur-se els 3 punts. Aquest cap de setmana hi ha jornada de descans a causa dels compromisos de diverses jugadores amb les seleccions. El proper partit del Club Futbol Igualada femení serà el 21 de setembre al camp de l’Europa.