El Club Futbol Igualada perd a casa contra el Sant Andreu amb un gol dolorós encaixat en temps afegit

El Club Futbol Igualada perd contra el Sant Andreu per 1 a 2, després d’encaixar un gol en temps afegit.

Els blaus van tornar a fer un bon partit, tot i que els barcelonins van aconseguir el 0 a 1 als 22 minuts de la primera part. El conjunt igualadí no es va enfonsar i va disposar de diverses ocasions per empatar, malgrat que el 0 a 1 es va mantenir fins al descans. A la represa, els blaus van sortir molt verticals i als 23 minuts de la segona part, Joel Solà va aconseguir el gol de l’empat en transformar un penal. L’enfrontament estava sent molt viu i amb ocasions de perill per part dels dos equips. Ara bé, al minut 91, el Sant Andreu va marcar l’1 a 2 definitiu, un gol que va caure com un gerro d’aigua freda al damunt dels jugadors igualadins.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada visitarà el camp del Banyoles.