icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El concert dirigit per Jordi Savall donarà el tret de sortida a la Igualada capital de la cultura catalana aquest dissabte

L’acte inaugural d’Igualada capital de la cultura catalana serà el concert Llibre Vermell de Montserrat, amb La Capella Reial de Catalunya, Hesperion XXI i la direcció del mestre Jordi Savall. Tindrà lloc aquest dissabte, a dos quarts de vuit.

El concert es durà a terme a la Basílica de Santa Maria d’Igualada, un indret molt especial segons Jordi Savall, i comptarà amb un gran acompanyament musical amb vuit cantants i tots els instruments més característics de l’època medieval.

El mestre assegura que l’obra, el Llibre Vermell de Montserrat, té gran importància a la història de la música. Savall explica que l’obra “és un conjunt de peces musicals cantades, la majoria d’elles amb textos. I una música amb gran bellesa i dimensió espiritual que representen el començament d’una revolució”.

L’acte inaugural també es podrà seguir en directe i amb entrada gratuïta al Igualada Fashion Lab, a partir de les set de la tarda. El professor universitari, investigador i crític musical, Jaume Radigales, conduirà aquest acte.

Tanmateix, Savall també celebra la quantitat d’esdeveniments i activitats previstes amb motiu de la capitalitat de la cultura catalana.

L’aforament pel concert ja està complet, però podeu trobar tota la informació sobre els actes previstos amb motiu d’Igualada capital de la cultura catalana a la pàgina web www.igualadaccc2022.cat.

tornar_radioIgualada