icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Consell Comarcal de l’Anoia contracta quatre joves en pràctiques en el marc del programa de Garantia Juvenil

Un programa que neix d’una iniciativa europea d’ocupació per reduir l’atur juvenil, impulsada a Catalunya a través del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya. Aquesta iniciativa va dirigida a joves inscrits al SOC i Garantia Juvenil, amb estudis post-obligatoris finalitzats i té per objectiu donar oportunitat als joves de poder entrar al mercat laboral a través d’una primera experiència a l’administració pública.

La durada dels contractes dels quatre joves beneficiaris del programa serà de sis mesos a jornada completa i realitzaran tasques als departaments de Turisme, Informàtica, Intervenció i Recursos Humans.

A la comarca de l’Anoia s’han obert diferents ofertes de feina repartides entre els diferents ens municipals. A més d’aquestes ofertes, el Programa de Garantia Juvenil inclou més accions per joves, com formacions, mobilitat internacional, ajuts per a l’emprenedoria i bonificacions a empreses, entre d’altres.

Les persones interessades en el programa de Garantia Juvenil poden demanar hora a l’Oficina Jove de l’Anoia a través del correu electrònic anoia@oficinajove.cat, trucant al 93 805 15 85, extensió 2, o bé enviant un missatge de Whatsapp al 679 964 669.

tornar_radioIgualada