icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Consell Comarcal de l’Anoia engega per Nadal una campanya per a la disminució de residus i promoció dels productes locals

L’ens anoienc han elaborat una campanya per tal de sensibilitzar i fomentar la disminució en la generació de residus i alhora promoure els productes locals en aquestes dates nadalenques, quan el consum és més gran. La campanya es desenvoluparà als 26 municipis de la comarca dels quals el Consell Comarcal té delegada la gestió de residus.

Aquesta iniciativa s’adreça tant a la ciutadania en general, com als comerciants. Així, de cara a la ciutadania es faran uns tallers per elaborar decoració nadalenca a partir d’envasos reutilitzats. Pel que fa a les accions dirigides a comerços i productors, està previst fer un assessorament als productors del Parc Agrari de la Conca d’Òdena per treballar de cara a millorar el tipus d’envasat del seu producte, de manera que el que ofereixin sigui amb el menor impacte ambiental possible.

Finalment, la campanya també preveu una visita als comerços d’alimentació i petits supermercats per assessorar-los sobre la separació dels seus residus i d’alternatives perquè els seus clients en puguin generar menys, donant-los a conèixer també, els productes del Parc Agrari.

Aquesta campanya està finançada en la seva totalitat pels fonts destinats a campanyes de comunicació provinents d’Ecoembes i Ecovidrio.

tornar_radioIgualada