icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Consell Comarcal de l’Anoia inicia novament, als instituts de la comarca, el projecte d’assessorament als joves PIDCES

El Punt d’Informació i Dinamització Juvenil a Centres Educatius de Secundària, PIDCES, pretén oferir als i les joves dels instituts anoiencs un espai on informar-se i poder preguntar sobre temes d’interès juvenil com l’ensenyament, la salut, el lleure, la participació o el món laboral.

Amb la posada en marxa del nou curs escolar 2023-2024, el departament de Joventut del Consell Comarcal, Anoia Jove, ha reiniciat aquest servei a diferents centres de la comarca. Aquest curs, com a novetat i amb l’objectiu de poder arribar a les persones joves de municipis petits, s’ha sumat a aquest projecte l’Institut Alexandre de Riquer de Calaf.

El PIDCES també té lloc a molts altres instituts de la comarca on l’alumnat hi trobarà les tècniques i dinamitzadores dels mateixos municipis. Aquests instituts són: l’Institut Molí de la Vila i l’Escola Mare del Diví Pastor de Capellades, l’Institut Montbui, l’Institut Escola Renaixença dels Hostalets de Pierola, l’Institut Guinovarda i l’Institut Escola Piera, l’Institut Vallbona, l’Institut Escola Castell d’Òdena, l’Institut Pla de les Moreres, l’Institut de Masquefa i diversos instituts d’Igualada amb el projecte PINS.

tornar_radioIgualada