icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Consell Comarcal edita la guia ‘Espais de l’Anoia per descobrir amb infants’

Es tracta d’una nova publicació, que recull 12 caminades per diferents municipis de la comarca. Una guia turística de rutes especialment adreçades als infants, per conèixer diferents racons amb encant de la comarca de l’Anoia.

Les 12 propostes presenten fitxes amb detalls del seu recorregut, com arribar-hi i altres informacions d’interès, com ara restaurants, les coordenades, la distància o si es poden fer o no amb cotxet.

A través d’un personatge simpàtic i proper que fa de guia, la guineu Dufa, s’ofereixen consells perquè els animals i plantes que viuen al bosc i tota la població en general puguin gaudir durant molts anys de l’entorn natural de la comarca. A més la Dufa, al llarg de les rutes, proposa alguns jocs a fer al llarg de camí.

Aquest recull de caminades és fruit de la iniciativa de Blanca Roma, educadora de la llar d’Infants La Rosella d’Igualada, que cada mes suggeria a les famílies una sortida per infants a algun indret proper.

La guia Espais de l’Anoia per descobrir amb infants es podrà trobar als diferents ajuntaments i punts d’informació de la comarca, com ara hotels, museus, allotjaments o restaurants. També es podrà descarregar al web www.anoiaturisme.cat.

 

tornar_radioIgualada