icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Consell de la República a Igualada organitza una xerrada sobre la viabilitat econòmica i jurídica de la Catalunya estat

L’acte es farà aquest divendres, a 2/4 de 8 del vespre, al Museu de la Pell d’Igualada, i anirà a càrrec de dues reconegudes especialistes dels àmbits econòmic i jurídic,  Elisenda Paluzie i  Neus Torbisco, que parlaran sobre la viabilitat del futur estat català. Paluzie és economista i ha publicat diferents llibres sobre temes com el comerç internacional i el finançament autonòmic. Per la seva part, la igualadina Neus Torbisco és una destacada experta en drets humans i va formar part de l’equip d’advocats en relació a la defensa de Carles Puigdemont. Totes dues posaran sobre la taula i analitzaran l’actual panorama polític centrant-se en els àmbits jurídic i econòmic. Dos pilars imprescindibles, segons el Consell de la República, per esdevenir un estat independent homologable a les grans democràcies europees i reconegut pels principals organismes internacionals.

Posteriorment es donarà veu als assistents que ho desitgin per aportar les seves idees, dubtes o inquietuds i generar un debat obert i enriquidor per a tothom.

tornar_radioIgualada