icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Consell Esportiu de l’Anoia presenta als ajuntaments de la comarca el nou Servei d’Atenció a les Entitats Esportives (SAEE)

Un servei d’assessorament i suport que serà gratuït i al qual poden recórrer totes les entitats que desenvolupin programes esportius amb infants, joves, adults o persones grans.

La iniciativa, finançada en part pel Consell Comarcal de l’Anoia, comptarà amb l’assessorament dels professionals del Grup SESPAC, especialitzat en el disseny i gestió de serveis esportius i en el suport a entitats, federacions, consells esportius i ajuntaments. El servei també comptarà amb una pàgina web, on es podrà consultar la informació d’actualitat.

Durant la presentació, la presidenta del Consell Esportiu de l’Anoia, Patrícia Illa, ha explicat que “el SAEE és un servei que suposarà un salt qualitatiu molt important per les entitats de l’Anoia”. Per la seva bada, el conseller d’Esports i Cultura del Consell Comarcal de l’Anoia, Rafael Galván ha demanat als alcaldes, regidors i tècnics d’esports de la comarca presents a la jornada que facin d’altaveu per fer arribar aquest servei a les entitats.

Per contactar amb el servei es pot fer a través del telèfon 676 621 829 els dilluns i els dimecres de 15:30 a 19:30h, i els dimarts i els dijous de 10h a 14h; o bé per correu electrònic saee@ceanoia.cat.

tornar_radioIgualada