icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Conseller, Josep Bargalló, participarà, aquest divendres, a Igualada, a la sectorial d’educació d’ERC

ERC Igualada enceta aquest divendres el treball de les sectorials amb la participació del Conseller d’Educació de la Generalitat, Josep Bargalló. Aquesta trobada ha de servir per elaborar les propostes electorals dels republicans en aquest àmbit. Segons el candidat d’ERC a l’alcaldia d’Igualada, Enric Conill, l’educació és i serà una prioritat per ERC. Els republicans s’han reunit diverses vegades amb les AMPEs de les escoles públiques de la ciutat per escoltar i aportar solucions a les problemàtiques que tenen. Per això Conill destaca la importància que té la visita del Conseller d’Educació atès que els serà molt útil per poder elaborar unes propostes en educació que siguin capaces de resoldre les mancances que actualment té la ciutat.

ERC Igualada engegarà també durant diverses setmanes sectorials de cultura, dinamització econòmica, salut, joventut i urbanisme en les quals hi participaran unes 150 persones per tal de definir les propostes electorals dels republicans.

Paral·lelament els republicans també iniciaran properament una campanya a peu de carrer per seguir recollint les demandes dels ciutadans i copsar les problemàtiques de cada barri.

tornar_radioIgualada