icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Consorci Sanitari de l’Anoia constitueix una comissió de treball transversal per consensuar accions de millora organitzativa

La comissió està formada per representants del comitè d’empresa, treballadors i treballadores i membres de l’equip directiu. L’objectiu d’aquesta comissió és crear grups de treball específics, perquè puguin analitzar amb més detall les diverses situacions i consensuar accions de millora entre les diferents parts. Aquesta comissió de treball es va constituir el passat 23 de desembre. Aquesta primera trobada va servir per fixar-ne els objectius i la propera reunió de la comissió es farà aquest dijous, 26 de gener.

Paral·lelament, la setmana passada, les associacions empresarials i sindicats van signar el 3r Conveni col·lectiu de treball de la sanitat concertada del SISCAT (Sistema Sanitari Integral d’Utilització Pública de Catalunya) per al període 2021-2024. Aquest nou conveni, segons el Consorci Sanitari de l’Anoia, suposa una millora substancial de les condicions laborals per a més de 60.000 professionals dels hospitals d’aguts, centres d’atenció primària, centres sociosanitaris i centres de salut mental de tot Catalunya. Representa, així mateix, segons el Consorci, un important pas endavant en l’harmonització de les condicions laborals de totes les persones que treballen al sistema públic de salut.

tornar_radioIgualada