icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Consorci Sanitari de l’Anoia impulsa el Premi de Recerca Residents, per als millors protocols de recerca elaborats a l’Anoia

Amb la creació d’aquest guardó, el Consorci vol promoure el desenvolupament de projectes de recerca per part dels professionals de la salut que fan la residència a la comarca. Els participants poden procedir de l’àmbit de la medicina, la infermeria i la farmàcia, ja sigui en especialitats hospitalàries com d’atenció primària. L’única condició per participar-hi és que els professionals estiguin realitzant la seva Formació Sanitaria Especialitzada a la comarca, o l’hagin acabat en el darrer any.

En total, s’atorgaran dos premis dotats amb un import de 1.000 euros cada un, amb el corresponent diploma acreditatiu. El termini de presentació de treballs finalitzarà el 7 de setembre de 2022 i el jurat emetrà el veredicte en el decurs de la Nit de la Professió.

Les bases de la convocatòria i el formulari d’inscripció es poden consultar a la web del Consorci Sanitari de l’Anoia, csa.cat, a l’apartat de docència i recerca – recerca i innovació.

tornar_radioIgualada