icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El Consorci Sanitari de l’Anoia vol ser Hospital Universitari i aconseguir així fidelitzar els seus professionals

Aquest seria un dels objectius del Consorci de cara a un futur proper. Segons ha explicat el seu gerent, Ferran Garcia, l’Hospital compta actualment amb gairebé un miler de professionals treballant i malgrat ha crescut el nombre de treballadors un 10% en els darrers quatre anys, la població té la percepció que falten professionals d’algunes especialitats. Segons Garcia, és cert que en algunes especialitats manquen professionals, però aquest és un problema que tenen molts hospitals de Catalunya. Per al gerent del Consorci Sanitari de l’Anoia, aquest problema es podria solucionar si l’Hospital d’Igualada aconseguís ser Hospital Universitari, ja que el centre seria més atractiu per als professionals.

Cada dia passen per l’Hospital d’Igualada 1.500 persones. Dues mil persones es troben en llista d’espera per rebre alguns intervenció i la mitjana de dies que triguen en ser operats és de 141. Escoltem Ferran Garcia.

Aquestes són algunes de les dades que es van explicar durant la sessió plenària oberta a la ciutadania que el Consorci Sanitari de l’Anoia va realitzar el passat 20 de juny.

 

tornar_radioIgualada