El copilot de Moto Club Igualada Àlex Haro, amb Giniel de Villiers, brillant campió del Ral·li del Marroc

El pilot de Moto Club Igualada Àlex Haro, al costat de Giniel de Villiers, s’ha proclamat campió del Ral·li del Marroc per davant de Carlos Sainz.

Els pilots de Toyota portaven un avantatge de 4 minuts a la classificació general, però tot i així es van endur l’última etapa d’ahir. Ho van fer amb 26 segons de marge respecte a l’holandès Bernhard Ten Brinke, que va acabar segon. La d’ahir va ser una etapa complicada, amb el madrileny Carlos Sainz que intentava posar-se per davant i que buscava esgarrapar els poc més de 4 minuts que necessitava per endur-se el campionat. Tot i així, Sainz va trencar un tub de refrigeració del seu Mini quan faltaven 10 quilòmetres per arribar a la meta i va haver d’acabar remolcat. Al final, victòria de De Gilliers i Haro, el que suposa un test molt important de cara al pròxim Dakar que començarà d’aquí a només tres mesos.

Giniel de Villiers i Àlex Haro han estat els campions del Ral·li del Marroc, 17 minuts per davant de Carlos Sainz, que ha pogut acabar segon malgrat l’avaria del tram final.

A la foto: Haro i De Villiers (centre), amb els segons classificats, Carlos Sainz i Lucas Cruz (esquerre) i els tercers, Matthieu Serradori i Fabian Lurquin (dreta)