icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El copilot igualadí Armand Monleón, amb Gerard Farrés, guanyador de la tercera etapa del Dakar en la categoria de buguis

El copilot igualadí Armand Monleón, al costat de Gerard Farrés, acaba com a guanyador de la 3a etapa del Ral·li Dakar en la categoria de buguis.

Els pilots catalans van fer un gran cursa i van aconseguir ser els més ràpids en una etapa on Monleón va exhibir una excel·lent navegació. Van acabar amb un temps de 4 hores, 42 minuts i 47 segons, i van agafar una distància de 18 segons sobre el rus Sergei Kariakin. Amb aquesta victòria ara han pujat fins a la 12a posició de la general, de manera que han pujat 9 graons de cop. Això sí, ara es troben a una hora i 33 minuts del líder, que és el nord-americà Casey Currie. Per la seva part, el copilot odenenc Àlex Haro, amb Giniel de Villiers, va acabar 9è a l’etapa d’ahir, a 16 minuts i 21 segons del guanyador, que va ser el madrileny Carlos Sainz. En aquests moments, Alex Haro es troba en 7è lloc a la general amb 23 minuts i 42 segons del líder, que ara l’ostenta el mateix Carlos Sainz.

Avui es disputarà la 4a etapa del Ral·li Dakar amb 453 quilòmetres cronometrats.

Foto: Dakar.com

tornar_radioIgualada