icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Cor Exaudio presenta el concert “I serem 1000” per commemorar els seus 25 anys

Aquest dissabte a les 21.30 h, amb motiu del 25è aniversari, el Cor Exaudio prepara un concert de dues parts creat per ser interpretat al cementiri nou d’Igualada amb una ambientació espacial en forma de joc de llums. Exaudio, format per una vintena de dones, va néixer a Igualada l’any 1997. Actualment treballa com a cor semiprofessional sota la direcció de Carles Prat. El cor té un doble objectiu: d’una banda, donar l’oportunitat a dones amb certs estudis musicals de formar part d’un cor d’aquestes característiques; de l’altra, promoure la cultura musical per a l’espectador local, comarcal o del territori català proper.

“Cordes al vent”, que conforma la primera part del concert, transporta al públic a finals del segle XIX, amb quatre peces instrumentades per arpa i trompes. El programa continua amb un dels grans de la història com va ser Igor Stravinsky i a partir de cançons populars russes, conforma un petit cicle de quatre peces per un cor de veus blanques i quatre trompes que ens transporta a la Rússia folklórica. El viatge acaba amb el compositor Gustav Holst, conegut per la seva obra magna “Els planetes”, producte de la seva obsessió per l’astrologia.

Per a la segona part del concert, Prat ha rebut l’encàrrec de compondre una peça i es completa amb diverses peces per a cor femení que han acompanyat Exaudio al llarg d’aquests 25 anys i que han esdevingut clàssics del seu repertori.

Les entrades es poden adquirir a tiquetsigualada.cat o el mateix dia al Cementiri Nou, amb un preu de 10 euros anticipada, 12 euros a taquilla i 6 euros els menors de 25 anys.

tornar_radioIgualada