icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El davanter igualadí Jordi Méndez renova una temporada més amb l’Amatori Lodi de la lliga italiana d’hoquei patins

L’Amatori Lodi és el líder del campionat amb 1 punt de diferència sobre el segon classificat, el Forte dei Marmi. Actualment, falten 6 partits per acabar la lliga regular i Méndez espera poder acabar primer per encarar el play-off amb les màximes garanties. Però a banda del lideratge a la classificació del campionat italià, Méndez està fent una temporada de somni. Tot i que és el primer any que ha sortit d’Igualada, s’ha col·locat en 2a posició a la classificació de màxim golejador. Méndez ha marcat fins ara 29 gols, dos menys que el davanter del Forte dei Marmi Federico Ambrosio, que en porta 31.

Jordi Méndez reconeix que no li ha estat fàcil adaptar-se a un país estranger. Això sí, està fent el que se li dona més bé: marcar gols. I això és el que ha motivat que la directiva de l’equip transalpí hagi confiat en ell. Marcar 29 gols i erigir-se a un pas d’acabar com el màxim golejador d’una lliga tan exigent com la italiana és un fet que només està a l’abast dels grans. I ell, amb treball, modèstia i ganes de triomfar, ho està aconseguint.

Ara el que més somia és alçar el trofeu de campió i assegura que si acaba com a capocannoniere serà gràcies a l’ajut dels seus companys d’equip. Tanmateix, si acaba fent-se amb el ceptre serà perquè ha estat capaç de mantenir el gran talent que va exhibir a l’Igualada. Seria un premi que podria ser doble si l’acaben cridant per formar part de la selecció espanyola d’hoquei patins. Hi ha anat amb les categories inferiors. El somni es culminaria si hi arribés a l’absoluta.

tornar_radioIgualada