icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El departament de Promoció Cultural i l’Ateneu Igualadí organitzen visites guiades per descobrir l’Ateneu durant aquesta festa major

Del dimarts, 22 d’agost, al dissabte, 26, es realitzaran aquestes trobades a les 10 del matí, al carrer Sant Pau. L’objectiu és visitar les instal·lacions de l’Ateneu coincidint amb el seu 160è aniversari i accedir a espais desconeguts. La visita anirà a càrrec de l’historiador de l’art, David Martínez, del departament de Cultura. La visita guiada gratuïta servirà per posar en valor un projecte d’associacionisme cultural, pedagògic i d’esbarjo de la classe treballadora d’Igualada. L’escola de l’Ateneu també serà un dels punts més comentats de l’activitat.

La matinal també inclourà una caminada pels antics indrets que havia ocupat l’entitat i acabarà al Museu de la Pell d’Igualada amb un recorregut per l’exposició “18 objectes per descobrir l’Ateneu”.  La durada de la proposta serà d’una hora i quaranta-cinc minuts. Es recomana dur calçat còmode. Les entrades (que són gratuïtes) estaran a la venda a partir del 16 d’agost al web tiquetsigualada.cat. També es podran aconseguir de manera presencial al Punt La Sala, del carrer Garcia Fossas.

tornar_radioIgualada