icon_radio

RÀDIO IN Esports

BLOG

El dia de Nadal se celebrarà la 41a edició de la Cursa del Gall Dindi a Capellades, amb la celebració del 31è Memorial Jaume Solé Quintana

Aquesta prova clàssica de l’atletisme anoienc, es disputarà a partir de les 10:30h del matí, amb sortida davant del Museu Molí Paperer, sobre el circuit urbà tradicional de 4.600 metres. Abans de la cursa gran, es durà a terme la cursa prèvia oberta a atletes de 6 a 11 anys, sobre 1.000 metres de recorregut, amb sortida a les 10:15h. I aquest any, en el cas que el nivell d’aigua ho permeti, també es farà la 32a Travessa a la Bassa a les 12h. Les inscripcions d’aquesta darrera prova seran presencials el mateix dia.

Pel que fa als premis, hi haurà els tradicionals galls dindis, pollastres de pagès i obsequis per a les diferents categories i es farà el repartiment davant de la bassa, després de la cursa.

La recollida de dorsals, es farà a partir de les 9:15h al poliesportiu de Capellades, però les inscripcions estan limitades a 400 participants, són gratuïtes i cal fer-les prèviament abans d’aquest divendres al migdia a la web www.aemdekp.com.

tornar_radioIgualada