icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El dissabte 16 a les 8 del vespre, gran festa final de l’Associació Nou Centre , amb música i repartiment de premis a l’Avinguda Països Catalans a Les Comes

La Marató Comercial, Musical i Gastronòmica Nou Centre és la nova proposta d’estiu per potenciar el comerç d’estiu a la zona nord d’Igualada. Aquesta nova iniciativa comercial s’iniciarà aquest dijous 14 de juliol i s’allargarà fins al 16 – ambdós inclosos -. Tres dies durant els quals els clients i usuaris dels establiments Nou Centre tindran l’oportunitat d’aconseguir premis per les seves compres. El llistat de la setentaena d’establiments participamts el trobarereu a www.noucentreigualada.cat i a la Infoguia Nou Centre.

Per  participar s’hauran de presentar 3 tiquets o justificants de compra de qualsevol establiment associat a Nou Centre amb data d’entre els dies 14 i 16 de juliol. Quants més tiquets més oportunitats de guanyar. Aquests tiquets, que hauran d’incloure nom i telèfon de contacte, s’hauran de portar a la Festa d’Estiu que Nou Centre organitza el dia 16 de juliol a partir de les 20 h a l’Avinguda Països Catalans de les Comes, on es farà el sorteig i hi haurà música en directe. Hi actuaran Sons del Mediterrani, amb el seu repertori d’havaneres; el duo de versions Marta Bossa i Eugeni Muriel i el cantautor d’origen valencià Quim Sanç.

Els participants podran aconseguir una magnífica Bicicleta MONTY Mountain Bike Pro, gentilesa d’Abacicles; Tres Lots Salut d’Estiu, de les farmàcies Adzet, Esteve i Tous; un Lot d’Estris de Cuina de les ferreteries Anoia i Tools; i un Lot de Llibres, de la Papereria l’Avet.

A més a més, l’Associació Nou Centre, en el marc d’aquesta campanya, convida a tots els igualadins i anoiencs per extensió a gaudir de l’àmplia oferta gastronòmica de Nou Centre: Restaurant Aqua, Lokal Gastrobar, Bar Curucú, Sumo Sushi, Cor Verd (les Comes); Cafeteria Andorra, Antiga Cafeteria Soler, Restaurant Canaletes, Emperador (Poble Sec); Come dPizza, Mesón el Abuelo (Set Camins).

La Marató Comercial, Musical i Gastronòmica compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada.

FOTO: Joan Boix, president Associació Nou Centre

 

tornar_radioIgualada