icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Doctor Ustrell publica el seu setzè llibre científic amb el testimoni de dentistes de 10 països de tot el món

El doctor igualdí Josep Maria Ustrell continua la seva tasca de divulgador científic amb la publicació del seu setzè llibre. El dentista igualadí ha escrit Diagnóstico y terapéutica en ortodoncia editat per la prestigiosa editorial Elsevier. Lligat a les publicacions de la Universitat de Barcelona, Ustrell ha comptat amb la col·laboració de dentistes catalans i de 10 països diferents com són els Estats Units, Brasil, Equador, Portugal, Cuba, Perú, Itàlia, Veneçuela, Angola i Espanya. El llibre compta amb tres parts diferenciades i un dels capítols està il·lustrat amb un dibuix de grafit de l’artista igualadina Rosa Calzada, ja que el doctor ha volgut deixar testimoni de la seva ciutat i de la vàlua de les seves persones que, a diferents nivells, fan que Igualada sigui sempre pionera en moltes activitats, en aquest cas l’artística.

Al llibre, Josep Maria Ustrell deixa testimoni del seu ampli coneixement adquirit en el camp de l’ortodòncia com un dels doctors més importants d’aquest àmbit a nivell estatal. A part de la seva tasca mèdica i docent, ha estat promotor d’institucions com l’Acadèmia Espanyola d’Estudis Històrics en Estomatologia i Odontologia, de la Societat Espanyola d’Odontologia Infantil Integrada, és membre de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya i del International College of Dentists, membre d’honor de les acadèmies del Brasil, Portugal i França, i president de la Pierre Fauchard Academy, totes associacions científiques especialitzades en l’odontologia.

En aquests moments, Josep Maria Ustrell és director del Departament d’Odontostomatologia, cap de servei i director facultatiu de l’Hospital Odontològic, de la Universitat de Barcelona, on exerceix com a professor des de fa 34 anys. També és director del Màster d’Ortodòncia de la Facultat d’Odontologia i codirector del Màster d’Ortodòncia i Deformitats Craniofacials de l’Hospital Sant Joan de Déu.

La responsabilitat com a director del Departament d’Odontostomatologia ha obligat el doctor Ustrell a deixar la seva tasca assistencial privada des de fa poc més d’un any, ja que és una feina que requereix dedicació exclusiva. Tot i així continua com a assessor de la clínica dental que, amb un gran equip, dirigeix el doctor Ramón Osés, i també ho fa a la clínica especialitzada en ortodòncia que dirigeix la doctora Meritxell Sánchez. La clínica dental es troba al passeig Verdaguer 107 d’Igualada i la d’ortodòncia al número 36 del mateix passeig.

tornar_radioIgualada