icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El festival de teatre “El més petit de tots” arriba aquest cap de setmana, al teatre de l’Aurora, amb una producció de David Ymbernón i un espectacle del Brasil

Aquest festival internacional d’arts escèniques, adreçat a infants de 0 a 5 anys, torna a la sala igualadina amb dues propostes: l’espectacle “Latung la la diu que el pes petit és el pes més gran de tots”, de l’igualadí David Ymebrnon; i “El meu jardí”, de la companyia Grupo Sobrevento, del Brasil. La primera es representarà el dissabte a les dotze del migdia i a les sis de la tarda. Mentre que la segona, es farà el diumenge, en els mateixos horaris.

El festival “El Més Petit de Tots” va néixer l’any 2005 a Sabadell i al llarg d’aquest temps s’ha anat estenent per tot el territori i actualment ja es fa a 10 teatres de 10 ciutats diferents de Catalunya. Per al director del Teatre de l’Aurora, Òscar Balcells, aquesta suma d’esforços els permet poder programar espectacles de qualitat i també internacionals, que de manera individual ens seria impensable fer-ho.

Les entrades per assistir al festival “El Més Petit de Tots”, tenen un preu de 8€ (els adults) i 6€ (els nens) i es poden adquirir a www.teatreaurora.cat i a la taquilla del Teatre de l’Aurora una hora abans de cada funció.

tornar_radioIgualada