El Finques Argent Handbol Igualada comença la nova temporada amb una victòria contra el Poblenou B

El Finques Argent Handbol Igualada s’imposa al Poblenou B per 32 a 29 en la primera jornada de Primera Catalana.

Els jugadors igualadins han començat amb bon peu la nova temporada i ho han fet amb una victòria molt treballada. El partit va ser molt emocionant durant tota l’estona, i es va mantenir amb un resultat incert. A la mitja part, el conjunt igualadí anava guanyant d’un sol gol i ja es preveia que a la segona part es mantindria la mateixa tònica. Així doncs, a la represa l’enfrontament es va viure amb diferents alternances al marcador. Ara bé, quan faltaven 5 minuts per acabar, els igualadins es van posar per davant i es van acabar imposant pel 32 a 29 definitiu.

Aquest dissabte, a les 16 h, el Finques Argent Handbol Igualada visitarà la pista del Sant Llorenç – Sant Feliu.