El Finques Argent Handbol Igualada guanya la Salle Bonanova At. en un altre final emocionant (24-25)

El Finques Argent Handbol Igualada es va imposar a la pista de la Salle Bonanova per 24 a 25 i segueix en segon lloc a la classificació de Segona Catalana.

L’equip igualadí va agafar un bon avantatge al començament del partit, tot i que els barcelonins van reaccionar i al descans el resultat es va situar amb empat a 12. A la segona part l’enfrontament va ser molt anivellat, amb diverses alternances al marcador. Als últims minuts, el partit va ser molt emocionant, però els igualadins van estar molt encertats en els llançaments de penal i van acabar enduent-se la victòria per 24 a 25.

Aquest dissabte el Finques Argent Handbol Igualada rebrà la visita del cuer de la categoria, el Pau Casals. El partit començarà a les 16h.