El Finques Argent Handbol Igualada perd a la pista del Manyanet, tot i fer una bona primera part

El Finques Argent Handbol Igualada perd a la pista del Manyanet per 31 a 29 en la que suposa la 3a derrota consecutiva.

El conjunt igualadí va fer una bona primera part i va arribar al descans amb un avantatge d’un gol de diferència. Tot i així, a la represa l’equip va acusar el fet que patia algunes baixes significatives, malgrat que va arribar als 15 minuts de la segona part amb un avantatge favorable. A partir d’aquí, l’equip de Barcelona va agafar una renda favorable de 5 gols, el que va deixar el partit molt costa amunt. Al tram final, els igualadins van retallar la distància fins arribar al final amb el 31 a 29 definitiu.

Aquest diumenge, a les 11.15 h, el Finques Argent Handbol Igualada visitarà la pista de l’Esplugues B.