El Finques Argent Handbol Igualada perd contra Les Franqueses en una mala primera part

El Finques Argent Handbol Igualada perd contra Les Franqueses per 34 a 36 en un partit marcat pel mal joc a la primera part.

Els igualadins no van començar gens bé i el conjunt vallesà ho va aprofitar per posar-se per davant amb una diferència de 7 gols. L’equip de la capital de l’Anoia va perdre moltes pilotes, un fet que deixava camp lliure al rival. A la represa, el conjunt igualadí va reaccionar i va anar retallant la distància al marcador. Tot i així, la mala primera part els va passar factura i ja no van ser a temps de remuntar l’enfrontament. Al final, derrota de l’Igualada per 34 a 36, que deixa l’equip en 13è lloc a la classificació de Primera Catalana.

Aquest dissabte, a les 20.15 h, el Finques Argent Handbol Igualada visitarà la pista del Manyanet de Barcelona.