El Finques Argent Handbol Igualada suma una nova derrota a la pista de Les Franqueses

El Finques Argent Handbol Igualada perd a la pista de Les Franqueses per 35 a 28 i ja suma 5 derrotes consecutives.

El conjunt igualadí no va fer un bon partit, malgrat que a la mitja part només perdia de 2 gols de diferència. Quedaven per davant 30 minuts, i l’equip de la capital de l’Anoia encara tenia opcions de donar la volta al marcador. Tot i així, a l’inici de la segona part l’enfrontament es va torçar i l’equip vallesà va agafar una renda de 5 gols. Malgrat que els igualadins van tornar a posar-se només a dos gols, l’equip de Les Franqueses va reaccionar al tram final i l’Igualada va acabar caient per 7 gols (35 a 28). El Club Handbol Igualada acumula ja 5 derrotes consecutives, tot i que segueix 8è a la classificació de Primera Catalana.

Aquest dissabte, a les 18 h, el Finques Argent Handbol Igualada rebrà a les Comes la vista del Manyanet.