El tècnic del CF Igualada, Gerard Piniés, fitxa pel Chivas Guadalajara de la primera divisió mexicana

El segon entrenador del Club Futbol Igualada, Gerard Piniés, deixarà l’entitat després d’acceptar una oferta del Chivas Gualadajara de Mèxic.

Tot i que estava renovat, el club igualadí no ha posat cap pega perquè l’ajudant de Moha pugui marxar a un club de la primera divisió mexicana. Amb l’equip nord-americà, Gerard Piniés farà els funcions de preparador físic de la base i ajudarà en les tasques del primer equip, tal com feia a l’Igualada. El tècnic barceloní ha estat una peça clau en l’equip tècnic blau, gràcies al seus coneixement en el món del futbol i en l’esport en general.

En aquests moments, el Club Futbol Igualada està buscant un substitut a Gerard Piniés com a segon entrenador del primer equip.

L’AE Prat s’imposa al Portugalete (2-1) en el partit d’anada del playoff d’ascens

El Prat va guanyar el Portugalete per 2 gols a 1 en el partit d’anada del playoff d’ascens a Segona Divisió B. Si el conjunt del Baix Llobregat acaba pujant, el Club Futbol Igualada serà equip de Tercera Divisió gràcies als ascensos compensats.

El Prat va fer un bon partit i va demostrat el perquè`ha arribat fins a la final. Héctor Rodríguez va avançar el Prat als 23 minuts de la primera meitat. Tot i així, poc després, el conjunt basc va aconseguir el gol de l’empat. Ara bé, quan era a punt d’arribar al descans, Pedro Bravo va marcar el 2 a 1. A la represa, el Prat es va bolcar a l’àrea contrària tot i que el gol no va arribar i el partit va acabar amb el 2 a 1 final a favor del conjunt pretenc.

Diumenge a les 6 de la tarda, el Prat jugarà el partit de tornada al camp del Portugalete.