icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El govern ampliarà l’import de les beques universitàries si queden curtes

Ho ha confirmat la primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Igualada, Àngels Chacón, en declaracions a Ràdio Igualada. Chacón ha remarcat que les beques per a la matricula universitària que ha aprovat aquest any el govern, amb el suport dels Socialistes d’Igualada, serviran per comprovar la demanda i l’acollida d’aquesta línea de suport als estudiants universitaris de la ciutat. Àngels Chacón diu que ampliaran els 50.000 euros aprovats aquest any en el proper pressupost si aquesta partida queda curta.

La primera tinent d’alcalde també comenta que l’entesa amb els Socialistes d’Igualada ha estat total. Chacón reconeix que el govern municipal, els socialistes i ERC ja duien en el programa electoral una mesura com la que es va aprovar en el passat ple. La tinent d’alcalde però, deixa molt clar que les beques universitàries estan treballades conjuntament amb els Socialistes d’Igualada.

Finalment, Àngels Chacón manifesta que aquesta primera convocatòria és una prova pilot per veure quina demanda hi ha. El govern, també es plateja les beques pels alumnes de FP. En aquest darrer cas el platejament seria diferent a les beques universitàries. Per la FP es posa sobre la taula incentiva les bones notes i contribuir evitar l’abandonament dels estudis.

tornar_radioIgualada