icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El govern de la Generalitat ja ha tramitat la sol·licitud a l’Estat perquè els treballadors confinats de la conca d’Òdena puguin agafar la baixa

Una de les demandes que ja fa temps que s’està repetint és la que havien fet els alcaldes i alcaldesses de la Conca d’Òdena al govern català, per tal que totes les persones confinades puguin tenir els seus drets intactes i, per tant, que es pugui considerar el confinament com un accident de treball, tenint present que hi ha persones que no poden anar al seu lloc de feina.

Ho ha anunciat l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, que ha volgut tenir un agraïment pel conseller d’Interior, Miquel Buch, i consellera de Salut, Alba Vergés, després que hagin signat una resolució en aquest sentit. Tot i que està pendent de l’autorització del govern de l’estat, atès l’estat d’alarma, tot apunta que en breu s’acabarà publicant al DOG”.

 

Caràcter retroactiu

Si s’acaba autoritzant aquesta mesura, “s’aplicaria amb caràcter retroactiu a partir de les 0 hores del divendres 13 de març”, ha anunciat Castells que ha afegit que d’aquesta manera, acabarien “amb aquesta demanda que hem fet de manera continuada els alcaldes i alcaldesses de la Conca i que ens causava una preocupació molt gran”. Castells ha manifestat que tot fa indicar que aquesta mesura es podrà dur a terme en el dia d’avui (dilluns).

tornar_radioIgualada