icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El govern municipal confirma que l’avinguda de Catalunya, al costat del Parc Central, tindrà carril bici i carrega contra Cuadras

Ho ha confirmat l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, en el decurs de la compareixença del govern municipal d’aquesta setmana. L’alcalde ha criticat que el portaveu d’Igualada Som-hi, Jordi Cuadras, hagi donat per fet, en una roda de premsa, que es perdria el carril bici projectat en aquesta zona, quan les obres del projecte no han finalitzat. Castells s’ha mostrat disgustat per aquesta manera de fer política, i a la vegada demanat als mitjans de comunicació que contrastin les notícies que fan públiques.

L’alcalde, Marc Castells, ha carregat contra Igualada Som-hi, i apunta que “quan una formació no té arguments polítics, se’ls inventa, i això és molt greu. Segons Castells és fa un mal favor a la política. Castells també ha dit “ja que Jordi Cuadras es preocupa tant per un carril bici que s’acabarà fent, li recordo que l’Ajuntament d’Igualada ha hagut de fer front a 1.414.000 euros de capital i 630.000 euros d’interessos pel projecte WTC que volia impulsar l’Entesa per Igualada”

tornar_radioIgualada