icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El Gran Recapte d’Aliments necessita voluntaris, a l’Anoia, per la recollida d’aquest cap de setmana

Sota l’eslògan “Alimenta el que importa”, la 15a edició d’aquesta iniciativa es durà a terme aquest divendres i dissabte, a Igualada i també a d’altres municipis de la comarca com Vilanova del Camí, Òdena, Piera i Santa Margarida de Montbui. Per poder tirar endavant aquesta iniciativa i que els aliments arribin a milers de persones del nostre entorn en situació de vulnerabilitat, el Banc dels Aliments calcula que necessitarà uns 360 voluntaris a la comarca. És per això que des de l’organització es fa una crida a la participació ja que, de moment, disposen només de 200 voluntaris. Els interessats a col·laborar-hi es poden apuntar al web www.granrecapte.com.

Enguany el Gran Recapte d’Aliments es farà en un format mixt, amb donacions econòmiques (que es podran realitzar fins el 30 de novembre), i donacions físiques d’aliments als establiments col·laboradors.

D’altra banda, es preveu que de cara al 2024 la Unió Europea deixi de col·laborar amb aquesta iniciativa el que provocarà que milers de persones a Catalunya deixin de rebre suport en l’alimentació. És per aquest motiu, segons la regidora d’Acció Social de l’Ajuntament d’Igualada, Sandra de la Iglesia, que la participació al Gran Recapte d’aquest any és fa més necessària que mai.

La pàgina web www.granrecapte.com ja està operativa i les persones interessades ja poden registrar-se, tant per fer tasques de voluntariat i coordinació com per realitzar donacions econòmiques.

tornar_radioIgualada