icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El grup del projecte Gotes de Cohesió visita el Parc del Zementiri d’Igualada

Un grup del projecte “Gotes de Cohesió” ha visitat aquest dilluns 6 de novembre el Parc del Zementiri d’Enric Miralles i Carme Pinós. Gotes de Cohesió és un programa de la regidoria d’Acció Social que, per mitjà de sortides culturals, ofertes a tota la població d’Igualada, promou la coneixença entre persones de diferents nacionalitats i possibilita el trencament de prejudicis i estereotips compartint un temps i un espai. El programa compta amb la col·laboració de les regidories d’Entorn Comunitari (equipaments cívics) i Promoció Cultural.

El parc del Zementiri és un referent mundial de l’arquitectura dels anys vuitanta del S.XX. És un parc que s’integra absolutament en el paisatge amb un valor tel•lúric que fuig de l’estètica tradicional. Miralles i Pinós plantegen el parc com un recorregut de la vida, creant un diàleg entre vius i morts en un recorregut simbòlic. Més de trenta persones, de les quals un terç d’origen estranger, han gaudit i aprés amb aquesta trobada guiada pel David Martínez de Promoció Cultural. En aquesta ocasió també ens han acompanyat la regidora d’Acció Social i el regidor de Relacions Institucionals.

La propera visita es programarà pel primer trimestre de 2024 i es publicarà, com sempre, al programa dels Equipaments Cívics i a la Boixeta Cultural.

tornar_radioIgualada