El jugador igualadí Eloi Cervera i el porter de l’Igualada Rigat Xavi Bosch, medalla de bronze al Mundial Sub-19 d’hoquei patins

El combinat estatal va perdre a les semifinals per 5 a 3 contra la selecció argentina després de disputar una pròrroga.

Al final del temps reglamentari, el marcador reflectia un empat a 3. Al temps extra, els sud-americans van estar més efectius i van acabar imposant-se per 5 a 3.

En el partit per al 3r i 4rt lloc, Espanya es va desfer de Portugal per 7 a 5 en un enfrontament on també es va haver de disputar una pròrroga. Al final dels 50 minuts el marcador reflectia un empat a 4. Als 10 minuts restants, la selecció espanyola va acabar d’arrodonir la feina amb el que suposava el 7 a 5 definitiu i que li servia per endur-se la medalla de bronze.

El campió del Món Sub-19 d’hoquei patins va ser la selecció d’Argentina que va derrotar Itàlia per 4 a 1.