icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El migcampista Óscar García renova una temporada més pel CF Igualada

Óscar García té 28 anys i ha estat un dels pilars de l’equip al mig del camp durant aquesta passada campanya. Va arribar a Igualada la temporada 2016-17, quan l’equip blau era a Primera Catalana. El bon paper que va fer li va servir perquè el fitxés el Castelldefels a Tercera Divisió. Posteriorment va passar per l’Hospitalet i el Cerdanyola fins que la temporada passada va tornar a Igualada. Ara continuarà un any més en un equip on ha donat un molt bon rendiment i, encara que aquesta darrera campanya només ha marcat tres gols, tots han estat de qualitat.

Óscar García ha decidit seguir a l’Igualada perquè s’hi sent molt a gust. A més, el migcampista de l’Igualada ha volgut deixar clar que se sent molt agraït amb l’aposta que va fer l’Igualada amb ell, quan va arribar ara fa 4 anys. Això sí, espera poder fer una bona temporada i no patir gaire com ha succeït en aquesta darrera campanya .

L’equip igualadí té molt avançada la confecció de la plantilla per a la temporada 2020-21 i, encara que ha fet diversos fitxatges, mantindrà l’ADN d’aquesta darrera.

 

 

tornar_radioIgualada