icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El millor softbol femení, del 24 al 26 de novembre a Igualada amb el Women’s Cup Slowpitch

L’esdeveniment, de caràcter internacional, pretén donar a conèixer un esport i un club que fa 10 anys que existeix a casa nostra. El softbol, una variant del beisbol més lleugera, és present a casa nostra gràcies a les inquietuds que hi van posar uns esportistes d’origen dominicà establerts a la comarca.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada, Patrícia Illa, acompanyada de Liliana Espinosa i Ezequiel Alcántara, membres del Softball Club Igualada, ha presentat la competició que es realitzarà al camp de Can Busqué.

Illa ha destacat la importància d’aquesta competició, d’una banda, per ser en categoria femenina i de l’altra pel seu nivell internacional que ajuda de nou a posar Igualada al mapa. També ha agraït i reconegut la bona feina del club amb els èxits dels seus jugadors, com l’Èlia Pascual que va participar al campionat europeu amb la selecció. A més, la regidora d’esports ha recordat les millores que s’han anat fent al camp per la millora de la pràctica del softbol, un esport que des de l’Ajuntament es vol potenciar. En aquest sentit, juntament amb el CE Anoia estem treballant pel foment d’aquesta disciplina a les escoles de la comarca.

Els membres del Club de Softbol, han recordat la història del Club que va néixer el 2013. Des de llavors ha anat creixent i van participant en competicions internacionals. El seu objectiu és continuar augmentant la base i créixer en categories. Espinosa i Alcántara, han destacat el darrer augment de practicants, sobretot fèmines.

tornar_radioIgualada