El Monbus CB Igualada brilla a la pista del Salt i s’endú una gran victòria i molt treballada (65-87)

El Monbus Club Bàsquet Igualada s’imposa a la pista del Salt per 22 punts de diferència (65 a 87) en un partit jugat de manera coral.

Els igualadins van fer una bona primera part i van arribar al final del primer període amb un avantatge de 4 punts. Al segon quart encara van estar més encertats i es van plantar al descans amb un avantatge de 19 punts (33 a 49). A la represa, els jugadors de l’Igualada van estar molt bé en totes les línies. Al final de tercer quart anaven 31 punts per davant i al final del partir van acabar amb l’avantatge de 22 punts (65 a 87) que els deixa 6ns a la classificació de la Lliga EBA.

Dissabte, el Monbus Club Bàsquet Igualada rebrà a les Comes la visita del Mollet.