El Monbus CB Igualada cau contra el SESE (53-55) en un final agònic

El Monbus Club Bàsquet Igualada perd contra el SESE de Barcelona per 2 punts de diferència (53 a 55) i ara és 11è a la classificació de la Lliga EBA.

El partit va començar bé per als igualadins que al final del primer quart dominaven per 7 punts de diferència. A partir del segon període la situació va canviar radicalment i al descans l’Igualada es va col·locar 1 punt avall (30-31). A la represa es va mantenir la mateixa dinàmica i l’enfrontament es va viure entremig de diverses alternances al marcador. Al final del tercer quart el partit seguia empatat. El quart període es va tornar emocionant amb alts i baixos amb marcador. Tot i així, els igualadins no van poder mantenir l’avantatge i van acabar perdent de dos punts amb el 53 a 55 final.

Aquest  dissabte, el Monbus Club Bàsquet Igualada visitarà la pista del Roser de Barcelona.