El Monbus CB Igualada comença la temporada amb una victòria treballada contra l’Andorra B

El Monbus Club Bàsquet Igualada ha començat la Lliga EBA amb una victòria treballada contra l’Andorra B per 7 punts de diferència (67 a 60).

El partit va començar molt bé per als igualadins i al final del primer període dominaven per 10 punts. Amb tot, al segon quart l’equip andorrà va anar retallant distàncies fins que al descans, els igualadins només guanyaven de 5 punts (35 a 30). A la represa, els jugadors de l’Igualada ja no es sentien tan còmodes i van arribar al final del 3r període només 3 punts amunt. En aquests moments el partit estava sent molt igualat fins al punt que als últims minuts, els dos equips van tenir opcions per guanyar. Ara bé, el caràcter dels igualadins es va fer notar i l’equip de la capital de l’Anoia va acabar imposant-se per 7 punts de diferència (67 a 60).

Aquest dissabte, el Monbus Club Bàsquet Igualada visitarà la pista de l’Esparreguera.