El Monbus CB Igualada debuta a la Lliga Catalana EBA amb una gran victòria a Martorell

El Monbus Club Bàsquet Igualada es va imposar a la pista del Martorell per 13 punts de diferència (85 a 98) en la primera jornada de la Lliga Catalana EBA.

El partit va començar molt anivellat, tot i que els igualadins van dominar en el marcador. Al final del primer període l’Igualada dominava per 3 punts (27 a 30). Al segon quart, l’enfrontament va seguir amb la mateixa tònica i al descans els igualadins guanyaven de 2 (47 a 49). A la represa, diverses imprecisions dels igualadins va fer que el Martorell agafés un avantatge de 7 punts. Malgrat tot, els jugadors de l’Igualada van redreçar el rumb i van arribar al final del tercer període amb un avantatge favorable de 10 punts. A l’últim quart, els igualadins van mostrar-se molt encertats i van acabar imposant-se per 85 a 98 (13 punts de diferència). Ara l’Igualada comparteix lideratge amb l’Artés.

Aquest dissabte, el Monbus Club Bàsquet Igualada jugarà la segona jornada de la Lliga Catalana EBA. Serà a les Comes contra l’Esparreguera.