El Monbus CB Igualada, eliminat de la Lliga Catalana EBA contra un Castelldefels que va lluitar fins al final

El Monbus Club Bàsquet Igualada perd a la pista del Castelldefels per 9 punts de diferència (81 a 72) i ha quedat eliminat de la Lliga Catalana EBA.

El partit de 1/4 de final va començar molt anivellat i al final del primer període els igualadins dominaven de 2 punts (18 a 20). Al segon quart, l’enfrontament va seguir amb la mateixa dinàmica i amb moltes errades per part dels dos equips. Amb tot, al tram final del segon període els jugadors de l’Igualada es van centrar i van arribar a la mitja part amb un resultat favorable de 4 punts (40 a 44). A la represa, els igualadins van sortir molt forts en defensa i van agafar un avantatge d’11 punts. Eren uns bons moments que l’Igualada que presagiava que la victòria no s’escaparia. A més, van aconseguir que el Castelldefels estigués més 4 minuts sense anotar. Al final del tercer període l’equip de la capital de l’Anoia dominava per 9 punts (53 a 62). Ara bé, quan faltaven 5 minuts per acabar, el Castelldefels es va posar un punt per davant. Els igualadins van intentar reaccionar, però el conjunt del Baix Llobregat va anar ampliant la diferència fins arribar al 81 a 72 final.

Ara el Monbus Club Bàsquet Igualada s’haurà de centrar en la Lliga EBA. El pròxim partit serà aquest dissabte a la pista del Mataró Parc Boet.