El Monbus CB Igualada es queda a prop de donar la sorpresa contra el potent Mollet (66-72)

El Monbus Club Bàsquet Igualada perd contra el Mollet per 6 punts de diferència (66 a 72) en un partit que no es va decidir fins al darrer quart.

Els igualadins van fer un gran partit contra el segon classificat de la Lliga EBA i van estar a punt de donar la sorpresa. Al final del primer període, dominaven per 8 punts de diferència amb un gran bàsquet col·lectiu. Al descans, els vallesans van escurçar distàncies i el resultat era d’empat a 35. A la represa, el conjunt de la capital de l’Anoia va seguir amb el mateix ritme. Tot i que al final del tercer quart anaven 4 punts per sota, tot estava per decidir. A l’últim període, els jugadors de l’Igualada van buscar la manera per donar la volta al marcador, però van acabar caient amb el 66 a 72 final. En aquests moments, són 8ns a la classificació de la Lliga EBA.

Aquest dissabte, el Monbus Club Bàsquet Igualada jugarà a la pista del Club Bàsquet Quart.