El Monbus CB Igualada hi posa coratge i s’imposa a un gran Cuarte de Huerva (62-61) en un final frenètic

El Monbus Club Bàsquet Igualada s’imposa al Cuarte de Huerva per 1 punt de diferència (62 a 61).

Els igualadins van plantar cara als rivals i al final del primer quart perdien per un sol punt de diferència. Al segon període, el partit va seguir amb la mateixa tònica i al descans l’Igualada seguia perdent d’un punt (30 a 31). A la segona meitat, els igualadins van saber trencar la defensa aragonesa i van acabar el tercer període en 2 punts amunt. Al darrer quart, els igualadins van estar molt eficients en atac i defensa i es van situar amb més de 10 punts per damunt. Amb tot, als darrers minuts el conjunt de Saragossa va aconseguir reduir la distància. Tot i així, en un final frenètic l’Igualada es va acabar imposant per un sol punt de diferència (62 a 61)., En aquests moments, l’equip de la capital de l’Anoia es 7è a la classificació de la Lliga EBA.

Aquest dissabte, el Monbus Club Bàsquet Igualada rebrà a les Comes la visita de la Bisbal d’Empordà.