El Monbus CB Igualada ho intenta fins al final, però acaba perdent contra l’Esparreguera

El Monbus Club Bàsquet Igualada cau a casa contra l’Esparreguera per 9 punts de diferència (62 a 71) i acumula la 3a derrota consecutiva.

El partit va anar molt anivellat durant tota l’estona llevat dels últims minuts en què l’Esparreguera va obrir un forat al marcador. Fins aleshores, els igualadins havien estat dintre del partit i amb opcions d’endur-se la victòria. Al descans el conjunt de la capital de l’Anoia perdia de 3 punts (36 a 39). A la represa, el partit va continuar amb força igualtat. Al final del 3r període l’Igualada seguia 3 punts avall. A l’últim quart, els jugadors de l’Esparreguera van ser més efectius i els igualadins van acabar caient pel 62 a 71 final, 9 punts de diferència.

Aquest cap de setmana, hi ha jornada de descans a la Lliga EBA. El pròxim partit del Monbus Club Bàsquet Igualada serà el 12 de desembre a la pista del Maristes Ademar de Badalona.