El Monbus CB Igualada lluita fins al final davant el Martorell, però no pot evitar la primera derrota de la temporada

El Monbus Club Bàsquet Igualada perd contra el Martorell per 2 punts de diferència (69 a 71) en la que suposa la primera derrota de la temporada.

La primera part va ser molt ajustada, i a l’inici del tercer quart el Martorell va agafar una distància de 6 punts a favor. Tot i així, els igualadins es van refer i van tornar posar-se per davant. Al començament de l’últim període l’equip de la capital de l’Anoia va agafar una distància de favorable de 10 punts, el que deixava el partit molt ben encaminat per als igualadins. Ara bé, els jugadors del Martorell no es van arronsar i, quan faltaven 2 minuts per acabar, va donar la volta al marcador. Els últims instants es van viure de manera emocionants, tot i que l’Igualada va acabar caient pel 69 a 71 final.

Aquest dissabte, el Monbus Club Bàsquet Igualada visitarà la pista del líder invicte, el Club Bàsquet Vic.