El Monbus CB Igualada no afluixa i s’imposa a un complicat Arenys

El Monbus Club Bàsquet Igualada s’imposa a l’Arenys per 5 punts de diferència (73 a 68) i ara ocupa el segon lloc a la classificació de la Lliga EBA,empatat amb el Club Bàsquet Vic.

L’enfrontament va començar amb una hora de retard perquè es va avariar l’aplicació de la Federació Espanyola de Bàsquet que anota l’acta online. Al primer període, la situació no era gens propícia per als igualadins que perdien de 8 punts (18 a 26). Al segon, els jugadors de l’Igualada van anar reduint diferències i van arribar al descans amb un resultat en contra de 4 punts (42 a 46). A partir d’aquí, els dos equips van tenir diferents alternatives al marcador que feia que el partit estigués molt obert al tram final del partit. Amb tot, els jugadors igualadins van estar molt encertats a l’últim minut i van acabar imposant-se per 5 punts (73 a 68).

Aquest dissabte, el Monbus Club Bàsquet Igualada visitarà la pista del Calvià de Mallorca.