El Monbus CB Igualada no falla a la pista del Quart i assoleix una victòria contundent (55-88)

El Monbus Club Bàsquet Igualada s’imposa a la pista del Club Bàsquet Quart per 33 punts de diferencia (55 a 88) en un partit en què va dominar en tot moment.

El conjunt igualadí va fer un gran joc i al final del primer període dominava per 9 punts. Al segon quart, encara va incrementar més la distància i se’n va anar al descans amb un avantatge de 22 punts (21 a 43). A la represa, l’equip va seguir jugant a un gran nivell i no va donar cap concessió al rival. A l’últim període l’Igualada va estar molt efectiu en atac i va acabar imposant-se amb e 55 a 88 final, 33 punts de diferència. En aquests moments, l’Igualada és 6è a la classificació de la Lliga EBA.

Ara la Lliga EBA s’atura per les festes de Nadal. El proper partit del Monbus Club Bàsquet Igualada serà el 7 de gener en què rebrà el SESE de Barcelona a les Comes.