icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Monbus CB Igualada segurament haurà de continuar jugant a la Lliga EBA perquè la FEB ha suspès les fases d’ascens i de moment no té plaça per pujar

El Monbus Club Bàsquet Igualada seguirà jugant la temporada vinent a la Lliga EBA perquè la Federació Espanyola de Bàsquet ha decidit que no es disputaran les fases d’ascens a LEB Plata. Tot i així, sempre hi pot haver alguna renúncia.

L’Igualada va acabar segon del seu grup i només pujaran els primers classificats, així el millor segon comptant totes les conferències de la Lliga EBA. Aquest fet, a més, l’acabarà decidint la federació en funció al nombre d’anys que els equips han estat jugant en competicions estatals en les 5 darreres temporades. Tal com està la situació hores d’ara, el conjunt igualadí no té plaça per pujar. Aquestes correspondran al CB Tarragona i al CB Vic, que van quedar primers dels seus grups quan es va suspendre la competició, el passat 8 de març. Ara bé, l’equip vigatà ha renunciat a pujar a LEB Plata, de manera que ara hi ha una segona plaça disponible.

Malgrat tot, des del club igualadí es mostren molt cauts per si acaba arribant aquesta plaça per pujar. El president de l’Igualada, Jordi Balsells, assegura que només acceptaran pujar si s’abarateixen els preus de competició. Fins ara, l’aval per pujar a LEB Plata és de 54 mil euros. A tot això cal sumar-hi els drets d’arbitratge i uns llarguíssims desplaçaments. A més, cal tenint present que podria ser que s’haguessin de jugar alguns partits a porta tancada, el que suposaria un nou entrebanc per a les arques del club igualadí

Caldrà estar atents a veure com evoluciona la nova temporada a la Federació Espanyola de Bàsquet. En les dues darreres temporades, l’Igualada ha fet una grandíssima campanya i s’ha quedat a pocs centímetres de tocar la glòria.

tornar_radioIgualada