El Monbus CB Igualada s’imposa a la pista del Martinenc (60-73) amb un joc col·lectiu brillant

El Monbus Club Bàsquet Igualada s’imposa a la pista del Martinenc per 13 punts de diferència (60 a 73). En aquests moments és 11è classificat i ocupa posicions de promoció de descens quan falta una jornada per acabar la Lliga EBA.

Els igualadins van fer un gran partit i al descans dominaven per 6 punts de diferència (34 a 40). A la represa, la situació no va canviar i l’equip de la capital de l’Anoia va continuar mostrant-se molt segur tant en defensa com en atac. Al final del tercer període l’equip va incrementar la diferència i en acabar amb un avantatge provisional de 14 punts. A l’últim quart, els jugadors de l’Igualada van estar esplèndids i van acabar imposant-se amb el 60 a 73 final, 13 punts de diferència.

Aquest dissabte, el Monbus Club Bàsquet Igualada rebrà a les Comes la visita del Barça B en l’última jornada de la Lliga EBA.